fbpx

2022 година – време за сбъдване на мечти или оправдаване на очакванията?

Дните след Коледа може и да позагубват от празничната еуфория и типичния декемврийски аромат, но това не означава, че те не притежават скрит заряд. След като подаръците са раздадени, светлините започват да ни изглеждат уморено, а часовете ту се сливат, ту препускат с последните мигове на отминаващата 2021-ва година. Разбира се, за повечето тя не беше според очакванията: имаше моменти на несигурност, отново се появиха и неочаквани обрати. Но след тях идваха и успехи, и радости, и малки житейски сладости. Да, това не е животът, какъвто го познаваме, но той все още има много обещания за изпълняване.

Наистина е трудно да се направи прогноза какво може да се крие в предстоящата 2022 година. Но ние, от Българският Спортен Тотализатор, вярваме в няколко неща: първото от тях е подкрепата. Още от създаването си преди 64 години, Българският Спортен Тотализатор се посвещава да осигури на феновете вълнението от игрите, но и да не забравя, че спортът, културата и образованието са направления, в които всеки от нас, по един или друг начин, участва. Те са това обединение – на ценности, на надежди, на победи – които сплотяват нацията, придават й устойчивост и я вдъхновява за нови постижения. Индивидуалните усилия притежават огромна значимост, но е необходимо и присъствието на тази всеобща подкрепа.

Всеки от нас свързва идването на новата година с много нови очаквания, които се откриват в нашите собствени обещания. Истината е, че контролът може и да дава наистина чудесни и високи резултати, но винаги се прокрадва и блясъка на късмета. Съвсем очаквано, в Българският Спортен Тотализатор говорим много често за точно този късмет: комбинация от правилните числа може да донесе толкова голямо щастие. И през 2021 година това се случи: бяха раздадени хиляди награди, броят на всички тото милионери в цялата история на Българския Спортен Тотализатор, нарасна до 119, а само през 2021 г. бяха раздадени над 30 милиона лева от печалби. Ето защо, очакваме с голямо нетърпение 2022-ра година: за да се запознаем с още късметлийски истории. Но не пропускайте основното: за да Ви споходи късмета, трябва да продължавате да играете. Независимо дали сте фенове на числовите игри или предпочитате печалбите от моментните лотарийни игри на Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор, нашият съвет е да продължавате. През 2021 година, пунктовете на Спорт ТОТО се увеличиха, сайтът toto.bg придоби нови функционалности, а през 2022 година очакваме да предоставим възможността на играчите да участват във феноменалния Eurojackpot. 2021 ще я запомним и с Европейското първенство по футбол, и с незабравимите емоции на Олимпийските игри в Токио. Не сме забравили и всички вълнуващи мигове, които споделихме с Вас по време на множеството състезания, надпревари и фестивали, които подкрепихме през изминалата година. Станахме свидетели на невероятни изпитания и победи, потопихме се в адреналина и усетихме вълнението. Надяваме се тази тенденция да се запази и през следващата година, да се срещнем с познати лица, но и да имаме късмета да открием и нови таланти.

И си пожелаваме, 2022 година да донесе на всички ни много здраве и благоденствие, които да ни изпълнят не само с мечти, но и с много оправдани очаквания! Весело посрещане на Новата година от Българския Спортен Тотализатор!

ИГРАЙ ОНЛАЙН